Inloggen

wachtwoord vergeten?

Tweets

Over de DJ lessen

Wat heb ik nodig om de DJ-lessen te volgen?

Om de DJ-lessen te volgen heb je een DJ midi-controller nodig. In les 5 van Route A1 legt Mischa uit welke functies er op je controller moeten zitten om de lessen te kunnen volgen. Daarnaast heb je een computer of laptop nodig met DJ-software.

Welke controller gebruiken jullie zelf in de lessen?

De instructies geven we op de Pioneer DDJ-SB.

Met welke software werken jullie in de lessen?

Wij werken met Serato DJ Intro. Dat is gratis software en goed genoeg om mee te beginnen. Heb je zelf Virtual DJ of Traktor dan kun je daar ook de lessen mee volgen. Het ziet er iets anders uit maar werkt ongeveer hetzelfde. 

Waarom werken jullie met een controller

De controller is ideaal om de basics mee te leren. Ook weten we dat niet iedereen professionele DJ-apparatuur thuis heeft staan. We geven daarom les op wat de meeste mensen zelf hebben staan. 

Hoe lang ben ik bezig met jullie lessen?

In principe is het mogelijk om in één maand alle lesstof goed te beheersen. En als je echt een talent bent dan kan het misschien nog wel sneller. Heb je niet dagelijks de tijd om te oefenen? Dan ben je waarschijnlijk wat langer dan een maand bezig. 

Ik heb zelf nog niet zo veel muziek, kan ik dan wel meedoen?

Bij de lessen vanaf Route A2 zit gratis oefenmuziek. Dat zijn voldoende nummers om de oefeningen uit de lessen mee te volgen! 

Muziek produceren

Geven jullie ook les in muziek produceren?

Ja dat doen we zeker. Bij ons kun je les krijgen in het produceren via Skype. Klik hier voor informatie over onze muziek productie lessen

Ik wil graag feedback op mijn tracks

Dat kan. Meld je aan voor een muziek productieles en stuur je track waar je feedback op wilt naar ons op. Onze proffesionele producers geven dan feedback op jouw track. 

 

 Betalen

Wat kost DJ-les?

Als je lid wordt van DJ ROUTE dan betaal je €9,95 per maand. Bij je aanmelding geef je ons toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven. Je abonnement is echter maandelijks opzegbaar! Zit je liever helemaal nergens aan vast dan kun je ook losse toegang kopen. Dan kost een maand €15,- en twee maanden €25,-. Nog steeds een koopje.

Opzeggen DJ-les

Wil je je abonnement stopzetten dan kan dat ieder moment. Zorg wel dat je uiterlijk vijf dagen voor het aflopen van je termijn opzegt zodat je niet teveel betaalt. Je termijn start op de dag dat je je hebt aangemeld.  

Wat kost Muziekproductie-les?

Lessen via Skype per les:
30 minuten: €32,50 inclusief 21% btw
60 mintuten: €54,- inclusief 21% btw 

 

Andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

  • Ga naar ons Youtube kanaal
  • Ga naar onze Facebook pagina
  • Ga naar ons twitter profiel
  • Ga naar onze Google Plus pagina