Inloggen

wachtwoord vergeten?

Tweets

Over DJ ROUTE

Zelf achter een DJ-mixer of controller staan en je favoriete muziek live mixen geeft een enorme kick. Vroeger was het alleen wel wat lastig om te beginnen met draaien, want het mixen op een platenspeler is best ingewikkeld en duur. Maar met de technologie van tegenwoordig is DJ-en bereikbaar geworden voor iedereen! Bij deze ontwikkeling horen natuurlijk ook goede betaalbare lessen. DJ ROUTE zorgt hiervoor. 

dj route team

V.l.n.r.: Thomas, Mischa en Jeroen tijdens de video-opnames

 

Website ontwikkeling

Over de techniek van DJ ROUTE maken we ons geen zorgen, dat doet webbureau Hamaka uit Utrecht wel. Je merkt het misschien niet als je op djroute.nl bent, maar onder de motorkap zitten heel veel bloed zweet en tranen van Bauke en Hidde van Hamaka. Goed werk mannen!

 Docent

Mischa Lugthart alias Sam Void is een DJ en producer. ZIjn muziek is onder andere te horen op de cd Miami 2015 van het label van Nicky Romero.

Zijn heldere manier van uitleggen en geweldige DJ-skills maken hem een fantastische docent voor iedereen die wil leren DJ-en. Benieuwd naar de eigen muziek van Mischa? Check it out: Sam Void Music

Oprichters

Jeroen Bouman is een ondernemer en producer. Hij houdt zich al jaren bezig met innovatieve muzieklessen en heeft de Online Muziekschool en DJ Route opgericht. Elwin Roetman is een commercieel expert en heeft van de Online Muziekschool een gezond bedrijf gemaakt. Na een jarenlange succesvolle samenwerking gaan beide heren op zoek naar andere uitdagingen, en wordt DJ Route overgenomen door Keymusic.

DJ Route en Online Muziekschool wordt zo onderdeel van Keymusic Academy, de onderwijstak van de grootste instrumentenhandel van de Benelux Keymusic. Deze is opgericht in 1992 en heeft 20 winkels en een webshop. Keymusic is gekend onder de slogan "voor en door muzikanten" en heeft een enorme expertise aan boord omtrent alles die bedoeld is voor de muzikant, producer en DJ. Kortom, je hebt alle reden om vertrouwen te hebben in de aanpak om jou te begeleiden naar die superhit!

Meer informatie: www.keymusic.com

producers oefentracks

INGENIA music is een professioneel nederlands producersduo. Ze hebben een aantal succesvolle remixes gemaakt. Voor DJ ROUTE hebben ze fantastische oefentracks gemaakt die je gratis bij je lessen krijgt. Meer horen van INGENIA? Ga naar www.ingeniamusic.com

Video

Onze rots in de branding op het gebied van video is Thomas Baardemans. Samen met motion designer Eelke Dekker zorgt hij voor de fantastische lesvideo's van DJ ROUTE. 

 

  • Ga naar ons Youtube kanaal
  • Ga naar onze Facebook pagina
  • Ga naar ons twitter profiel
  • Ga naar onze Google Plus pagina